top of page
Futura Helse Logo -24.png

 Vi gir deg frekvensene som kroppen din vil ha

Høst

Oppdatert: 14. okt.


Det har blitt høst, og forhåpentligvis har alle fått ladet opp batteriene og fått et påfyll med D-vitaminer. Vi går imidlertid en årstid i møte som ofte krever mer av oss, bla. i form av mørketid, samt at vi bruker mer energi i forhold til lavere temperatur, snø osv.


Det er alltid bedre å være i forkant i forhold til sykdom. Det er mye lettere å forebygge enn å måtte få behandling, kanskje spesielt i forhold til tidsbruk, ubehag og kanskje det tap av inntekt osv som sykdom ofte medfører.


Fysisk aktivitet og god ernæring er to meget viktige elementer i denne sammenheng, i tillegg til en positiv innstilling og diverse annet. Men livet byr dessverre ikke alltid på dette.

PEMF kan i følge veldig mange studier hjelpe mennesker med sykdommer og plager, ja over 80 sykdommer og plager i følge Dr. Pawluk. PEMF er dessuten et hjelpemiddel som bør vurderes av alle som har rundet 50 år, i forhold til forebygging.


Nå når høsten er her er det lurt å tenke forberedelser og forebygging, så besøk gjerne nettsidene våre for mer informasjon. Og har du lyst til å prøve PEMF utstyr så ta kontakt!

bottom of page