top of page
Futura Helse Logo -24.png

 Vi gir deg frekvensene som kroppen din vil ha

PEMF - Kostnad og innsparing

Oppdatert: 14. okt.


Å kjøpe et PEMF produkt koster penger, men du trenger ikke å bruke over 20.000 kr for en helkropps matte. Nå vil vi her ta utgangspunkt i produktet OMI Beyond Pads, som trolig er det beste kjøpet på markedet om man har 16.000 kroner å bruke på helse. Det er også det produktet som har den beste garantien, så dette er ikke så mye å spekulere på.


Tar vi 16.000 kr og deler på 5 år, og videre på 365 dager så får vi en døgnpris på knappe 9 kroner. Om vi legger til strømforbruket så er vi fortsatt under 9 kroner. De fleste tar to behandlinger per dag, så da er vi på en kostnad per behandling på under 5 kroner :)! Og er det mer enn én bruker så blir det enda billigere :).


I følge Dr. Pawluk viser PEMF gode resultater for mer enn 80 forskjellige sykdommer og plager. Tar man utgangspunkt i dette og ser på brukerhistorier og ikke minst alle studiene som er gjort så ser man fort potensialet for bedre livskvalitet og mer energi og tid til å gjennomføre diverse aktiviteter.


På pluss-siden økonomisk finner vi bla. dette:

  • Stå lenger i jobb (eller inntektsbringende hobby) om ønskelig, dvs. mer inntekt

  • Utnytt fordelene ved pensjonsinntekter i flere år. Dette er "Gratis penger" til deg og dine arvinger.

  • Mindre utgifter til medisiner og diverse typer behandling


Til slutt må vi presisere at det ikke er pengene som bør være årsaken til at man kjøper seg et PEMF utstyr, men det er i høyeste grad et godt argument for dem som møter motforestillinger mot å kjøpe noe slikt.

bottom of page